Over ons

Wij zijn eerstejaars studenten van de Willem de Kooning Academie en met elkaar organiseren wij de eerste editie van het Rotterdam Takeover Festival. Dit festival bestaat uit 27 evenementen verspreid door Rotterdam, met deze evenementen willen wij Rotterdam in de spotlights zetten en de diversiteit in onze stad vieren. Naast de organisatoren van de 27 evenementen, hebben wij ook 3 groepen die zorgen voor de gehele organisatie van het festival. Hieronder vallen de opening, promotie en communicatie & belevenis van het festival.

  • Opening

    Wij zijn verantwoordelijk voor het openingsevenement van het festival. Op maandag 3 juni zal er een opening plaatsvinden waar alle 27 evenementen de kans hebben om jou te overtuigen naar hun evenement te komen. Iets wat je dus niet wilt missen!

  • Promotie

    Wij zijn verantwoordelijk voor de promotie van het festival. Zo zorgen wij voor de sociale media, posters, flyers en stickers. Kijkje nemen op de verschillende kanalen? (linktree)

  • Communicatie & Belevenis

    Wij houden ons bezig met de communicatie binnen het festival en de beleving van de bezoekers. Zijn er vragen over het festival? Dan helpen wij u graag!

  • Ons Team