Rollende Bende

Onder muziekbegeleiding van Rotterdam night legend “Bootsy OG Paul” Op 6 juni 2024 zal De Rollende Bende een gezamenlijke route/tour afleggen door de iconische straten van Rotterdam. Door het organiseren van deze tour willen wij niet alleen de prachtige skatecultuur van de stad in de schijnwerpers zetten, maar ook bewustwording creëren rondom het gebrek aan beweging onder de inwoners van Rotterdam.

Een belangrijk aspect van de missie van De Rollende Bende is inclusiviteit. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de skate-ervaring, werken wij als collectief samen met de 'Sportspullenbank' om gratis skates aan te bieden aan degenen die hier niet over beschikken.

We roepen iedereen op om sportspullen mee te nemen die ze niet meer gebruiken. Tijdens ons evenement kunnen deze spullen worden ingeleverd bij ons, en wij zorgen ervoor dat ze terechtkomen bij de 'Sportspullenbank'. Op deze manier helpen we mensen die niet in staat zijn om gemakkelijk aan sportspullen te komen, zodat ook zij de kans krijgen om actief te zijn en te genieten van sport.

Beschik jij dus niet over skates, verzamelen wij om 18:00 bij ‘Café de Ballentent’. Hier staat de Sportspullenbank met eventuele skates in jouw maat. Om uiterlijk 19:00 zullen we vertrekken onder muziekbegeleiding van Rotterdam's 'nighttown'-legende Bootsy Paul.

  • Alle leeftijden

  • 18:15-21:00

  • Donderdag 6 juni

  • De Ballentent, Parkkade 1, 3016 GN Rotterdam

  • t.b.a.