Dopedialoog

Partydrugs. We zien het overal – op feestjes, festivals en in de club. Misschien ken je wel iemand die het gebruikt, of heb je het zelf wel eens geprobeerd. De middelen zijn in het uitgaansleven erg normaal geworden, maar er zijn een aantal dingen waar je goed op moet letten.

Het is belangrijk om te weten wat je precies gebruikt en wat het met je doet. Helaas is dit niet altijd het geval. Soms weet je niet wat er in die pil zit of hoe sterk die joint is. Dit kan leiden tot nare situaties zoals overdoseringen of ernstige gezondheidsproblemen, daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

Het team van Dope Dialoog merkt dat er helaas maar weinig betrouwbare bronnen zijn waar gebruikers zich kunnen voorzien van correcte en volledige informatie.

Echter, zelfs als gebruikers streven naar juiste informatie, worden ze vaak geconfronteerd met overheidscampagnes die slechts een deel van het verhaal vertellen en weinig ruimte vrij laten voor een open dialoog over de complexiteit van drugsgebruik.

Dope Dialoog is een eerlijke en volledige voorlichting, die de complexe realiteit van drugsgebruik erkent en jou voorziet van praktische informatie om jezelf en dierbaren veilig te houden.

  • Alle leeftijden

  • 18:30-21:00

  • Donderdag 6 juni

  • WORM, Boomgaardsstraat 71, 3012 XA Rotterdam

  • Op uitnodiging